jueves, febrero 25, 2021

Lambda lliura els seus històrics Premis Margarida Borràs

-Publicidad-

Rampova, ACNUR i José de Lamo rebran el premi en aquesta XXIV edició dels Premis Margarida Borràs. La cerimònia se celebrarà el 21 de juny a les 19.00 h en el MuVIM


(Nota de prensa – Lambda)

Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, celebra la XXIV edició dels Premis Margarida Borràs. Uns guardons que reconeixen la trajectòria pública de persones o entitats compromeses amb la defensa de la diversitat sexual, de gènere i familiar.

En aquesta ocasió, Lambda reconeix a:

-Publicidad-

Rampova

Per ser una de les principals icones de visibilitat trans i la contracultura des de la Transició a València i fins a l’actualitat, a través de la transgressió política i sexogenèrica i la lluita contra el masclisme i el feixisme, des del món de l’art i l’espectacle, ampliant els horitzons de l’activisme i la política i representant l’esperit revolucionari de tota una època i forma de veure el món.

ACNUR

- Publicidad-

Per la seua tasca en favor de les persones LGTBI sol·licitants d’asil o refugiades com a part de la lluita per la construcció d’una societat més justa, diversa, plural i inclusiva, aspecte especialment rellevant en aquests temps de fortificació de les fronteres europees, ascens de la xenofòbia i increment de la inestabilitat i les desigualtats globals.

José de Lamo

Per la seua trajectòria com activista a Lambda, destacant el seu treball com a Secretari d’Organització i Coordinador General, i el seu treball com a Secretari d’Organització de la FELGTB. A més a més, en reconeixement del seu treball en l’àmbit institucional com a Director de l’Agència Valenciana d’Igualtat en la Diversitat, donant un gran impuls a les polítiques de diversitat sexual, de gènere i familiar a tot el País Valencià.

El lliurament dels premis se celebrarà el 21 de juny a les 19.00 h en el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat, MuVIM.

L’acte està obert al públic i assistiran representants de la política, la cultura, els sindicats i el món associatiu valencià, així com les entitats i persones premiades.

¡UN MOMENTO!

En LASUPERQUEER.COM llevamos desde 2012 explicándote la actualidad LGTBI+ como nadie te la cuenta. Durante años pudimos dedicarle una gran parte de nuestro tiempo, pero en las actuales circunstancias empieza a ser incompatible mantener a la web (y a nosotros) con vida.
Monetizar una web como ésta sin perder la capacidad de ser críticos y aportar opinión es muy complicado, y por eso si alguna vez has pensado que nuestro trabajo era importante te pedimos que colabores y te hagas Patreon de la web. Son 2$ al mes y cuantos más seamos más tiempo podremos dedicarle a la página.

La situación es crítica, y si en un par de meses no conseguimos que el proyecto sea rentable es probable que LASUPERQUEER.COM desaparezca en 2021. ¿Nos echas una mano? 

¡A DESPELLEJARSE!

-Publicidad-
Publicidad
13,708FansMe gusta
2,016SeguidoresSeguir
6,984SeguidoresSeguir
964suscriptoresSuscribirte

Más cositas en nuestro INSTAGRAM

LO ÚLTIMO

Muere de COVID el telepredicador homófobo que dijo que la pandemia era culpa «del pecado del fornicio»

Irvin Baxter Jr., un telepredicador que durante años deseaba la muerte al colectivo LGTB+ en su programa de TV, muere del...
Publicidad
X